rojak sedap taw kihkih

hai Assalamualaikum , kali ni entry rojak rojak je , kira mcm perasaan aku yg tgh brcampur baur ni disatukan dalam entri ni oh ye xlupa jgk utk aku update cerita yg dh basi , k sbenrnya malas nk hapdet sbb lately busy kemas brg nk masuk gombakkk . ouh ye cumi utk pengetahuan kau ade org kesah ke klw kau xhapdett blog usang kau ni ? sbb kau ni pemalas ! *ketuk kpala sendiri .

Nahhh esok nk gerak KL baru harini aku busy busy body nk hapdet blog . ye aku suka bt kerja last minute sbenrnya . bukannya apa , tampak aku ni lg busy lah katekan . kononnya padahal selama ni makan tidur je kerja aku mengalahkan kucing ksygn aku si Kiki kesayangan , alahaaai rindu Kiki . *kiki pon jawab , aku xrindu pon kau sebab kau malas nk bt susu aku ! k bye.




ouh perasaan bercampur baur ni yg aku xsuka sbenrnya . rasa excited gilaaa sebab nk masuk degree dah nk jdik org beso beso , tp junior hingusan yg masih wajib mnyertai taaruf ! takpela , seminggu kt gombak punya orientasi jadik kain buruk la aku nmpknya , pasti tidak dpt uruskan diri sgn sempurna sebab tu aku bawak tisu pink sbg bekalan supaya aku takcomot *eh ada kena ngena , sorry aku main taip je malas nk padam balik sebab ni entry rojak ,


teruskan membaca jika anda rasa saya membosankan haha


ouh ye haritu ada la klua dgn kawan kawan . nah ni gmba dia . tnjuk sikit je . malas nk upload bbnyak  , sape nk tgk bbnyak sila tgk kt fb , ouh xde org nk tgk ? xnak dah ! memang aku update entry ni dlm keadaan yg sgt lah terpaksa . muahahahah



im gonna miss them :')

especially org org ni haaa





taraaaa ! Naz , bahan utama aku kihkih 




eien & Alaa sayanggg :')





yg belah kanan ni , wani . xsah lelemak kt perut aku ni xbergego klw jumpa dia ni asek gelak sawan je aku , i miss you ! :'/






dia ni sorg je aku tkkan rindu sebab kitorg satu Uia ! hahahah see ya in gombak ! xD


hmm ok lah , nk tetengok apa yg xckup , besok nk gerak kl dah , byeeeee Assalamualaikum :)





No comments:

Post a Comment