my superman & superwoman

Assalamualaikum , hye korg . entry kali ni ringkas je , few days ago aku br je berskaipengg dengan temen temen ya dongsszz ! kk xperlu cakap indon disini . LOL .

so hereweegoooo ! trus nak tunjuk gambo ni malas nk ckp bebanyak .



kk masa ni aku tak igt kitorg skype start pukul brape tah . smpai pkul 3 lebih kot ? mula mula aku skype dgn serra & ejad . pastu masuk plk ahyeng , pastu masuk plk gg , finally masuk zaid . haaaa sumpah rindu sgt kt korg , & mlm tu mmg aku happy gilaaaaaa k ! 


k tu je nk critaaaaa , hopefully persahabatan kite semua kekal till Jannah :') 
k bye Assalamualaikum 
   

1 comment: