just to say happy birthday to someone special

Hai Assalamualaikum readers . todayy nak bt entry special utk kawan aku Serra . Happy Birtdayyy Serra . k bye .






kk kurang aja la tu kan pendek mcm tu je entry . kihkih . okayy herewego . apa aku nk ckp dlm entry sempena birthday mmber aku ni . kat sini aku nak crita balik mcm mana masa mula mula kenal dgn dia ni . kitorg kenal masa mula mula masuk Cfs Nilai , masa tu aku stay dekat dorm DG-10 . mula mula tu aku mcm xrapat lg lah dgn dia sbb entahla , to be honest lah kan aku mcm ' eh budak ni pahal pandang aku mcmtu ' sbb dia tgk org ni lain mcm . aku rasa la . aku tgk dia pon mcm aku kena fikir bnyk kali eh nk senyum ke tak , nk senyum ke tak . hahah , *sorry serra ni masa mula2 kite kenal je k . now dah mcm setan gelak sama sama !







mula mula kenal gitu gitu jela sbb masa ni taksilap aku lah kan dia start rapat dgn Farah dulu , dulu diorg berdua brkepit mcm ubat batuk cap ibu dan anak pulak . eh ? haha .

hehe . then dah lama lama tu mcm aku dh boleh masuk la sikit dgn dia , but before that aku rapat dgn ejad masa mula mula . sebab aku jumpa ejad dulu dekat toilet PJ , ok mmg taktahan masa tu sbb aku dgn ejad still ckp guna 'saya'  'awak' lg . lol xD tp skarang dh tak dh . semua prkataan carut marut klua . and benda benda tu semua la bikin kitorg makin rapat till now ;')


ok smbung balik part serra ni , klw nk cerita pasal diri dia ni hanya ikut pndangan aku lah kan . klw salah sorry sbb ni just pndgn aku. dia ni jenis susah nak kecik hati sbb aku igt lg dia sndr pernh ckp . tapi manusia kan , mesti ada rasa walaupun taknak tnjuk . maybe aku pernah buat dia tersinggung ? tapi kitorg semua ni jenis tak ckp depan depan mcm simpan dlm hati je if  kecik hati gado ke . k i know sbenrnya bnda tu tak elok . but kecik2 ati kejap je nnt kitorg tetap klua makan sama g mana2 pon sama . so kesempatan birthday kau ni jgk aku nk mntak maaf sgt sgt if pernh bt kau kecik hati :') I'm so sorry . juga kpd ejad , farah && ah yeng .


secondly , eceh :P serra ni jenis tak kedekut klw kita nk guna brg dia pinjam lah tak apa dia bukan kesah pon , tp aku tahu dgn sorg ni  je dia kedekut haha , * serra sila ingat balik :P takpe nnt kau jumpa dia jgk kt gombak :P kihkih , then , dia ni jenis bg aku lah , suka terus terang .kadang kadang lah k , kadang kadang ada lah nmpk pada diri dia , tp aku suka . then , klw bab bab nk matching kan baju ngn tudung ke apa boleh je tanya dia sbb aku pon rasa yakin sikit bila nk pakai lawa2 ni if tanya kt dia sebb dia ni jenis sukakan mcm sll beli magazine tengok style fesyen , make up semua lah . tang tang make up pon korg bole tnya dia , k ni mcm aku dh promote saloon ke apa ni haha .


 , apa lg aku nk crita ? hadiah ? i'Allah nnt KALAU ada rezeki lebih aku bg k ? hikhik . btw , aku trjumpa gmbar2 ni dlm laptop aku . cekidaouuuttttt !



 serra & me . taksilap aku masa nak pergi iftar dekat Uia Gombak utk anak anak utara . hehe . saje pegi cuci cuci mata . masa ni first sem kot ?




ouh ye taklupa jugak this is me & ejad , okayy dia ni penyeri persahabtan kitorg ! sangat lawak & aku rasa , klw aku ngn serra tanpa kau mcm tak menjadi kot . so takde dia ni xcomplete okay ! kan serra ? x)  we lovee you jad !



and ini ahyeng yg sgt lah lemah gemalai lembut orgnye ehekss , joget inang sikit ahyeng :p takpernh ckp kau aku taw dgn dia ni . style dia saya awak jee , comel kan ? kihkih



big fans of k-pop . tanya jelah pape kt dia pasal k-pop ni i'Allah dia boleh jawab dgn cemerlangnya mcm ala2 kuiz kt kelas hahaah , ini dia Farah . baby kesayangan semorang <3



okay act i never thought before yg kite akan rapat mcm ni . thnks my dear friends . selama ni yg dh bnyak tolong pape yg aku perlu . especially SERRA lah kan memandgkn entry ni khas utk dia & aku pulak bikin entry ni dok crita benda merepek plk , mcm xspecial plk hahah . sorry . tp aku bikin ni jaaaaaap 

* tengok jam


ah pukul 2.16 a.m taw so sila sila lah hargainya ehkikiki :P takdela aku bt awal awal sbb besok pon aku tak on9 mungkin sbb nak pegi jb beli brg utk masuk gombak . on9 pon mungkin lewat n takut xsempat nk jadi antara org yg trawal wish birthday kau kan kihkih . so bikin siap2 , save n publish besok pg . heehe 



nyway Sahira Suhaimi ekhem , we are Suhaimi's daughter kan ? memandgkn semua org dh tahu yg Suhaimi's daughter ni mmg awesome belaka *muka gah smbil korek hidung . dah masuk 20 years old kan ? ure not a girl . now youre a woman :) let's be more mature . tapi hobi masa lapang kita yg cuci cuci mata tu jgn dilupa . itu yg mnjadikan kita lebih matang soon ! *alasan baik punya . 



okayy rasanya takde apa apa lg , so i end up this entry dgn nk ucap skali lg ni . Happy Birthday Sahira Suhaimi . Smoga panjang umur , dimurahkan rezeki & bahagia brsama org yg trsyg *cough hehe . smoga prsahabatan kita dan yg lain semua  kekal till Jannah . I'Allah . Ameen .  




till then , Assalamualaikum . Bye :)





















2 comments:

  1. ejat mmg lawak tapi muka dia garang sampai budak junior takut nak tegur..kah3 :D

    ReplyDelete
  2. alololoorhhh cuwitnyerrr.... hehe

    ReplyDelete