fibox chat yg super duper besttttt !

Hye Assalamualaikum semuaa , hehe , todayy aku nk bt entry khas sempena aku dh guna chatbox yg baruu ni , nama dia fibox . comel je kan ? ekikiki , before this aku guna apa tah tp kena bayar lah plk en . pastu unavailable so thats why aku dh lama x blogwalking :/ mula mula mcm blurrr gilaa je en asal eh takboleh guna? haha then kebabom kebabom toink toink pe semua finally im using fibox chat yg giler bestt ni . sbb apa best ? sbb dr sini mmg bole dpt ramai kenalan pluss blog kite akn brtmbah followers ! haaa

so kt sini aku nk kenalkn beberapa kawan baru and nk promote sikit blog diorg ni , jom pekata kite singgah , baca entry diorg and follow ! JOM !


http://www.misznadea.com/
http://artikaeid.blogspot.com/
http://zamani84.blogspot.com/
http://maicooper.blogspot.com/
http://fatinfarzanajasma.blogspot.com/
http://www.ziefauzi.com/
http://hatieykumilikmu.blogspot.com/
http://wann.rc.my/




ok stakat ni , ni jeeee yg cumi ada . nnt klw ada lg nnt kite tambah link korg kt sini , jom kite saling kenal mengenal :) bye Assalamualaikum .

4 comments: