boleh tak aku jadik duta ?

Assalamualaikum , eh entry kali ni mcm soalan yg mintak kaki dari para bloggers n pembaca sekalian kan ? ekiki . mcm syiokk sendiri plk :P ouh jadik duta apa cumi oi ? untuk pil ce ke ti aun ? eh apetu ? sila google je ah memandgkn aku mls nk padam balik apa yg aku taip *bt muka bajet typo padahal tak tahu spelling dia acane ;p LOL


kk tak ah sbenrnya soalan ni sesaje je nk bt sensasi entry kali ni . sebab few days ago aku br balik shopping kt Jusco Tebrau saja shopping sbb aku igt nak beli brg aku masuk gombak kan , carik punya carik etude house rupanya takde , menyesal tak pergi CS . ;/ yg ada The Face Shop je . Nature Republic pun xde . so aku beli brg The Face Shop je lgpon brg dia aku pernh pakai . not bad memandangkn duta dia KIM HYUN JOONG kan <3 ahhhh cair kejap .

so ni antara barang yg aku beli taraaaaaaaa ! ~~  sbb tu la aku berangan agk2 bole tak aku jdik duta barangan Korea ni ? * k ini melampau ye sila nightmare malam ni HAHAHHAHAHA . *gelak kejam .



korang nk tahu yg bestnyaaaaa kan kali ni sale gila gila k ! beli brg bnyak dia bg free gift , free gift tuh la yg bt aku nk pengsan mana taknya dia bg ni haaa ! 


2012 punya calendar ! haaa aku eksaited bebeno sbb bukan jenis kalendar cap kuda , cap ntah hape2 tu , eksaited sbb mukaa kim ni awhhh <3



pastu dpt Kim Hyun Joon punya post-card lagi gedik gelenyor aku kt mall masa tu kahkah peduli apa weii 


palingg fevrett diantara post-card yg ada :P




hehe ni mcm sample kecik2 je dia bg , sbenrnya bnyak tapi aku dh bg org sikit , pluss aku dh guna bom bam bom kebabom trus tggl bnyak ni , ada la dlm 30paket pd mulanya eceh :P



hehe Jom beli brg dekat the face shop . dont worry barangan dia semua besttt ! <3 seswai utk semua jenis kulit i'Allah


eh lupa nk tunjuk kt hampa semua gmbaq shoppinggg ! 




ehihih ni anak suhaimi yg super comel tu * ala bg la can nk perasan kejap kikiki



my lovely cousin , kak Chen <3 k mcm pelik kaki aku kecik badan besar lori ahhaha


sempat jgk tgk dr atas , maklumlah nk raya cina ni kan :D ehihihi .


k la , cadang mcm nk upload bnyk2 gmba kitorg rytu , tp internt ni mcm siput . memang tak ah , haplodd mana yg perlu je yee . yg penting aku update entry baru muahahaha .

Assalamualaikum :)





4 comments:

  1. ok ke faceshop..cm best je...byk goodies dpt..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. @ChaCha memang best pon sis ! barang diaa Alhamdulillah stakat ni klw pakai takde bg kesan negatif :)

      Delete
  2. wahh , gambar kat poskad tuh manyaaakkk hensem lorh ! nak satu ! hehe :P

    ReplyDelete