please help me :(

Assalamualikum && Selamat Pagi semua . sorry kadang kadang klw kita putus cinta tak semestinya tulis kat diari kan ? maybe diari online boleh membantu ? mana tahu para bloggers kesayangan diluar sana nak tolong ? :') thnks korang .





 lama kelamaan it kills me slowly . whyyy ? whyy ? kau bt aku cemni ? haaa ? aku taksalah papepun kayy ? dulu kau pernah bt cemni gk kt aku . dgn rasa ketidakrelaan hati aku terpaksa gunakan org lain . takpelahh moga kau bersemadi dgn aman . aku dah takkan kacau hidup kau .





tp aku takjanji tu , klw kau balik semula kt aku . mungkin aku akan trima kau balik . aku rindu gila kt kau taw tak ?  kite dh la jarang jumpa , sbb aku kena study utk masa depan aku jgk . kau pon tahu kan ? walaupon masa aku free kita selalu dating :')








please dear STREAMYX , be nice to me . aku nak hapdet blog pon susah taw , terpaksa guna BERUKBAND jadah aku yg comel ni , alololol new bf <3


kk , ni citer pasal streamyx aku ni taktaw pehal line lembab mcm siput vavi yee , maaf sy xmencarut perkataan babi , sbb siput tu dh nama dia siput babi . and and entry ni takdak kena ngena ngn boyfriend ke apa . aku xde bf k ? klw ade pon bf aku xsyg aku . k bye .

No comments:

Post a Comment