korang akan bengang sgt bila

entry ringkas . ya aku akan bikin seringkas yg mungkin ?

merujuk title entry ni , apa yg bt korg bengang ? aku akan bengang bila


jap tgk muka bengang sikit





















ok tak eh sbenarnya ni muka tahan kentut , k bai


ok jom sambung , babe , aku akan bengang bila.......







1) bila aku punya ' high five ' kena reject . haaa ni tahap hanjeng punya bengang kan ? LOL

2) bila aku tgh sapu sampah org lalu lalang pijak pijak or maybe diorg pretend taknmpk sampah sampah tu           mungkin ? bak kata org ni pantang datuk nenek nehh * JGN PELIK AND CKP CEMNI ' cumi menyapuuu? :O ' TAK NI PENGALAMAN KERJA KT SUPERMRKET  ehiks

3) bila aku tgh syok syok layan upin ipin kt youtube or tgh chat chat ada plk manusia yg terlebih bijak hantar link hantu yg bt aku menjerit smpai satu taman dengar mungkin ?  * tipu tipu

4) bila someone sbenrnye niat dia baik nak gurau gurau pastu diorg trkejutkn aku time aku nk klua toilet , sorry if aku tercakap benda tak elok on the spot dekat kau . errr

5) bila aku makan kt kedai makan , makanan yg aku order lmbt sampai walhal takde la ramai sgt customer kt kedai tu . ishhhh hilang selera .

6) bila makanan aku disentuh dahulu sebelum aku sempat menjamahnya . ok bunyiknya mcm aku ni berkira sgt . sebenrnya tak , aku cuma nk ajar adab kt korg . takfaham lg ? ok cemni ah kau suka makanan kau org lain makan dulu ? aku tak rasa korg suka right ? at least ah kasik aku rasa dulu ?

7) bila aku call hp aku sbb nk crik igtkn hilang , bila jumpa aku tgk dlm keadaan silent . -____-

8) bila aku xsempat habis ckp lg kau dah strt dgn ayat takleyh blah kau . contoh : untunglahhhh . mcm ishh mcm apa je . tggu ah aku habis ckp dulu k ? then kau nk ckp untunglahh kau tuh smpai berbuih mulut pun sokayy :)

9) bila aku ngamuk crik remote tv xjumpa jumpa padahal aku ddk atas dia sbenrnyee , mase tu aku dpt rasa betapa comelnya aku . kk stop it ! * ni kira dlm kategori bengang ke ? err

10) bila org text aku guna bahasa rempit alahhh you know yg cemni " hai shayew shayang awak lorhh " xpun cemni apa ni org ckp jakun main capslock on off " KiTeW XShUkEw lOrH " ehhhh memang aku hantuk kpale die kt dinding

11) bila org kutuk aku itu ini itu ini , contoh : ' kau ni nk jadik hape tah takpandai masak ' padahal die masak air pon bole hangus cerek . LOL -__-

12) bila org takputus asa tanya aku soalan berulang ulang kali and aku xjawab lgsg , ok sorry eh sape sape pernh mengalami kes ni . aku bukan apa , bukan nk bt kau bengang cuma mungkin aku xsuka kau ? HAHHAHAH

13) bila aku tgh tgk tv pastu org tuka channel lain , ishhhh taksukkkaaaaaaa taw sebab aku ni jarang tgk tv , so bila skali aku tgk tv means crita tu best ahh aha

14) bila org kata nk tgk hp aku nk main game tapi sebaliknyaa diorg curik curik baca msg ! heyyyyyyy kuang ajaq taw cemtuu ,

15) bila org bukak lagu dangdut kuat kuat ya ampunn , annoying taw tak , muzik dia bt aku pening .

16) bila aku cuba nk main main ngn baby or budak kecik pastu diorg start bt muka nk nanges , xpon diorg nges masa tu jgk , patah hati aku cemtu , please dear babies kt luar sana , be nice to me && i'll be nice to you # eh ?

17) bila aku tgh syok online battery laptop dh nk kat habis *ianya sedang berlaku ni .


JAP , NK AMIK CHARGER -____-


OK SAMBUNG

18) bila org cuba nk korek rahsia aku dgn cara yg xsepatutnya . you know cara yg xsepatutnya -___- mcm perli perli gitu. better apakata kau trus terang cemni , * eh if kau xkesah aku nk tanya ni  . rasanya lebih baik kot cemtu

19) bila aku tgh tidur dengan nyenyaknya pastu ada org call .

20) bilaa aku rasa aku dh mcm kurus sikit , tp still ada org tegur aku mcm ni  " eh cumi alololo chubbynyewwww " mencikk ahhh

 okayy done ! 20 je ? tak lahh banyak lg . takkan nk tulis semua kuut kt sini ! LOL . klw nk cerita semua mmg xhabis lah rasanyaaaa . betol tak ? ape ape pon thnks sebab sudi baca . love u guys <3

bye , Assalamualaikum :)

No comments:

Post a Comment