kisah aku khamis malam jumaat

assalamualaikum semua , meh jemput jemput masuk ke blog sy , bt mcm blog sndiri . nah amik email ngn password . hahaahahahaa . kk tak klaka pon k . stop it .


so entry br kali ni saja je , nak menampakkan aku ni rajen update blog . kisah apa khamis malam jumaat tu ?
kisahhh nya aku pegi kedai buku sebab nk beli fail nk letak offer letter ngn kertas2 penting berkaitan pndftaran kt gombak nnt . so , aku masuk ah kedai cina tu nama kedai dia ANGSINI k ? kau org jgn gelak aku tahu kt JB ada shopping complex nama ANGSANA . hahhahaahahahaha

kk, smbung balik .


part paling aku taksuka


time aku ngn adek aku pilih2 komik en aku dh perasaan dah pekerja kedai tu tengok aku ngn adik aku semacam je , pastu diorg senyum senyum sesama dorang . aku dlm hati dh menyumpah memacam dah . tetiba  je aku tringat mak aku pesan . camni


' PAKAI SLUA JEANS TU KANCING BETUL BETUL NNT TAKPASAL PASAL JADIK BAHAN GELAK ORG '




Aku pon dh mcm ' TINKKKK ' alamak ! ke diorg gelak pasal zip slua aku trbuka? sbb aku pakai t-shirt ngn cardigan en . t-shirt aku tu cm singkat . nak tgk zip on the spot xleh plk . haduuuuuuuuu .



cecepat bayar . dah bayar je terus masuk dlm kreta . perkara pertama skali aku tgk zip slua aku .
Eh , berzip laaaaaaaaahh ! hahahaha aku gelak sorang sorang dlm hati masa dalam kreta .


tapi , ape yg pekerja tu cm xpuas hati eh ? itulah yg mnjadi persoalan kt aku smpai skarang .






BOOOOOOOOOOOOOOO , boring kan entry ni ? takpaa BOOOOO jelah aku xkesah ahahah !





btw , ni komik yg aku beli .

1 comment: