mnatang aku paling taksuka






Assalamualaikum semua . selamat pagi . hehe , terkejut tak korang aku hapdet blog pepagi lagik . see the leg uh . orang bangun pagi neh lain . hahaahhahar , okay actually aku br balik dr jogg td thats why aku cm segar bin bugar . tak heran lah en en ? okayy , straight to the point ah . nnt korang malas nak baca plk en .


pada suatu pg , burung burung berkicauan * takde pun , saja tambah effect . yg ada cuma pemandangan indah yg aku dpt pg hari , tgk muka sekor kucing nehh stim tgh berak . pehhh layannn bro wa cakap . okay okay , tgh tgh aku pon stim tgk kucing tu berak tetiba aku rasa something jatuh kt tgn aku , pehhhhhhhh CICAK bro CICAK , taknak mcm cumil plk kan , anak CICAK KUBING jatuh dgn penuh kasih sygnyee kt tangan aku , haku pon ape lg , 

FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAKKK ! SHHIT !

mmg aku mnyumpah habis . kucing td pon trkejut smpai stim dia hilang kira trmasuk balik najis dia . aku melenting , bershuffle bagai nak rak mcm dalam bideo klip Party Rock Anthem tuhh . cicak tuh pon ikut shapel skalik . bila dia kena lempar ngn aku smpai trpelanting kt halaman depan ruma . nasib baik beliau tak bertuka jdik David Guetta . klw tak aku boleh jdik Nicki Minaj nyanyi lagu Where them girls at . cop ! sapa nak jadik Florida


okay dah habis merepek , actually entry ni aku cuma nak ckp . aku geli , benci , xbernafsu , xsangap , xlapar ,  x rasa nak kawen ngn Adam Levine pon bila nampak cicak , err ada kena ngena ke ? 


okayy byeee . 

7 comments:

  1. gambar di atas tuhh!geli kowt..kalau binatang spesis reptilia ni memang reject la

    ReplyDelete
  2. eya xtkut cicak jgn spesis araknid aka labah2 dah laa

    ReplyDelete
  3. fyza tak fobia apa2 selain ular...

    p.s;gambar kat atas tu sempah gelimat [=="]

    ReplyDelete
  4. huhu..teringat masa nak gi skolah dulu..dah siap sume..skali kat getah kain mcm ada benda..ingat binatang terbang..gi picit..skali bile jatuh..cicak..eeeeeeee....geli!-hah! cicak pon dah berbunyi..betulla tuh~

    ReplyDelete
  5. agreed! x suka cicak! geliiiiiiiii...

    ReplyDelete
  6. die punye meroyan tu bukan main jauh lagi pegi..hahahak..

    ReplyDelete