jom tambah lemak




okayy entry kali ni bunyik mcm TIPS TIPS TAMBAH LEMAK je kann ? kann ? comel tak ? muahhhahah ! okayy entry kali ni bukan tipss ye kawan kawan . tp saja nk bercerita yg aku dah habis exam . dah habis asasi kot . haaa yg tuh tak sure sebab aku takut gila vavi cuakk ngn paper computer aku , susahhh siodd . elak kena amik short sem je tak ke trbako tinge aku kena bebel . mudah mudahan kami semua pass , ni bukan aku je yg ckp susah taw , mmg  soalannye mmbunuh jiwa dan raga . sungguh daku tak tipu hihihihihi . 

so , ape yg aku nk bt kt rumah ? lihat pd tittle entry ni mmg taklah aku nk tambah lemak , sesungguhnye lemak yg ade ni pon aku xsanggup nk bela . mungkin aku nk crik kerja kot , 4 bulann tuu . nak dok ruma sesaja jdik bangkai kang rase cm jadik anak x berguna pulak , ye dak ? di samping itu , ceh wayy penanda wacana kemain lg , eh penanda wacana eh ? aku xigt seriuss tak ingat dahh lama x blaja BM , ermm aku nak diet kot . cehhh cm x sure lg kan sbb ada KOT tuu . nak turunkan berat badan nehh ha ... even ada yg ckp aku dah semakin kurus skarangg , tp aku sure klw cuti nih konpemm berat aku sama mcm mak gajah beranak dua . haaaa .

okay , sesape yg ade tips nak bantu aku kurgkan lemak bole la share share eh ? sharing is caring kaaan ? * mcm lahh aku ni obesiti -___- okayy salamm , && happy holidays kpd warga UIA nilai & pj . jumpaa di Gombak !

4 comments:

  1. kene jaga makan...tapi yang paling penting bersukan...jogging paling effektif utk proses buang lemak..tak percaya.?? huhu

    ReplyDelete
  2. thnks atas nasihat tu . mmg ramai org ckp jogging paling berksan , i'Allah sy akan cuba ye :)

    ReplyDelete
  3. jan mkan slepas jm 7 n num byk air..xpyahla diet sgt t dpat sakit susa..

    ReplyDelete
  4. eya : thank you atas nasihat tuh , minum air tuh mmg pnting pon kan , ramai gk org nasihat dah ni . hehe . tp cumi jenis xbnyak mnum air thats why bibir sntiasa kering , kdg2 luka . ok , takla takdelah cumi diet sgt smpai xmkn . hee

    ReplyDelete