Happy Eid ! :D

haaa todayyy nak happpdett sikit . dah lama x menaip kt sini . asek asek menaip kat pesbuk jea .
 naik bosannn tahuu ? <--- tapi setiap kali on lappy mesti papehal FB dulu , hape kejadah pun aku tktahu . cakap lah bosan mcm mana pun fb jugak dicarik . whyy ? whyy ? WHYYYY ?!!
 haa terlebih emo plk . dh stop meghoyann meh tengok tengok gmba raya aku dgn family :D taknak upload kt FB , sape nak tengok gmba raya aku dgn family trsayang cuma ade kat belogg <--- Bajett tak ? takpe tampo je silakan  , tampo takpe terajang jangann . kbye


first first kena lah gambo tuan punya blog dulu , ye dak ? tahun ni kami kaler kunenn


Nehh la Md Suhaimi comel , aww cakk ! alolololo ~


papa gangstaaaaa ! hikss


ini Joho wa punya , lu kasik wa mati dulu la br gua diam . harharhar!


mntak ampun pa , leng leng aaa ? hoho . lepas mntk maaf truss tanya mana ang paw ? kikiki




yee saye anak kesayangan !  hikshiks , yg snap gamba neh kesian die mmpu lihat kebahagiaan kami bertiga . sorry eh win , nampak tak mama papa sygg aku . LOL 


hazamiii <3 


makcik sebelah aku ni nama dia Qaseh . harhar ! comel kann ? :D


bahagia sungguh fatin bieber nehh kikikiki~


okay hampir lupa nak letak gmbar dgn adik aku . yee yee aku pendek -_- , even dia br form2 , tp aku tetap comel , *yuckssss ! hahaha



okayy actually banyaksss lagiss gambarsss , tp disebabkan tenet yg lembab mcm harem nehh . so aku upload mana yg sempat jelah ehh ? alaa takpenting pun . kang korg tgk bebanyak sgt kang gamba gambar neh kang muntah darah  , klw xpun kang mandul pulaaak , maww itu macam ? harharhar kiddin . sorry && lastly aku nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir Batin kpd sesiapa yg mengenali diri ini , maafkan lah salah silap daku huk huk * nangess smbil kira duit raya yg mncapai target nyeh nyeh  senyum jahat sikit ;p okay byeee :-*









11 comments:

  1. selamat hari raye.. wah... meriah entry rayer dia.. tq jln2 kat blog kiter semlm... kiter dtg follow awk tau.. feel free to follow me

    ReplyDelete
  2. hye babe , ouh thanks . meriah sikit je heheh :P ouh no biggie , follow u back :)

    ReplyDelete
  3. hehe comey la awak :)
    sweet ja tgk.
    2 berdik ja ehh.. :)
    ayah mcm spoting ja hehe
    selamt hari raya ya :D

    ReplyDelete
  4. wuhuuu.. kaler kuning giteww.. kelas kau jah. :D

    ReplyDelete
  5. fatin hanani : thank you sayang , biasa je . yup dua beradik je ni . ayah sy sgt sporting haha :D

    haney : kuning diraja :P hikhiks ~

    ReplyDelete
  6. kaler kuning...menarik!!
    done folowing you!!
    epy blogwalking here

    ReplyDelete
  7. Thank you Bismi Aishah , haa kaler ni mama yg pilih hehe , okay follow u back ! xD

    ReplyDelete
  8. ayah macam garang..hahaha takuuttt..

    ReplyDelete
  9. haha ayah cumy tak garang laa , comel je :D hikhik

    ReplyDelete
  10. hi dear,
    selamat hari raya juga.
    you're so wonderful.
    anyway,thanks for visiting my blog.
    :)

    ReplyDelete
  11. Aymu , ouh thnks my dear , ure so sweet <3 no biggie :)

    ReplyDelete