JB

Assalamualikum semuaaa :D lately , aku malassss je nk update blog . cerita ada tp malas nak menaip . klw boleh story kan senang , korg bukak je blog aku klua mulut aku crite pasal ape jadik itu ini , bole gossiping kan ? bole bayangkn x bibir sexaaaaayy hakuuu nehhh klua dr screen laptop korg ? seraaaaaaam kan ? HAHA . okayy entry kali ni saja jea nk story pasal semalam . haaaaaa . bestnyaaaaaa aku balik rumahhh 
 <--- sebab takdak org dlm bilik aku , eeehh taknak aku tggl sorg do . bukan sorg la tp dgn DOMO kesayangan hakuu nehh .



biarpon comel & jadik peneman tido aku kt hostel tapi aku tetap xnak tggl dgn die , HAAHAA ,


okay , act aku balik neh pon ade sebab , sebab aku nk tgk cter transformers hokayyy !




 aku dok sibuk mengamuk kat papa , nk tgk criteeee tuu . so beliau yg comel ni terpaksa lah amik anak ksygnnye pulang . *mengada kan ? tgk dgn mmber ? mmber aku takdak yg brape nk brminat sgt nk tgk crita neh T____T . arghhh puas hati aku dpt tgk cter nehh . bestt hokayyy lg lg in 3D . <---- LOOSER , sbb br nk tgk . org lain dh tgk awal awal dah . fineee . ade aku kesah ? HAHAHAHHAHAHA .

kitorg tgk transformer kat KSL CITY , aku dgr mall neh br bukak , bestt tahuu . baju kt situu dah ler lawa lawa , tp xsempat den nk shopping shopping sebab tiket pkul 9 sengah . so , aku ckp dgn mama next time kite pegi sini je eh ma ? eh ma ? :P 


pastuh , smlm before masuk panggung aku ada beli 2 ekor mnatang cuteeee nihh , comelll kann ? alolololo ! 




sukaaaa sukaaaaa sangatt ! sape nak sape nakk ? hahahaha . keychain je pon -.- aku beli dekat  Dboxspot :) RM15.90 je setiap satuuu , ade bnyak sgt smpai amoi tuh pening layan aku nk mana satu , beli dua je pon T___T . bhhhhhahhahaha . 



okayy lah smpai sini je , nnt update lg :D boiii boiiiiii muahh <3

No comments:

Post a Comment