pada suatu petangg , burung burung berkicauan -__-

heyy semuaa , dh lama aku tak update mnate berukkk ni kann ? bahaahaha xD , sbenarnyee malasss sangat sangat . sebb aku ni bukan kreatif pon bab bab nk menaip ni . pluss tak smgt tgkk blog aku yg huduhhhh srupo putera katak kononnya -___- , kali ni aku update pon sbb alang alang aku dh edit blog aku ni . ada la perubahan sikit , still dlm proses ,  * kau jgn ckp xde pape yg berubah , aku simbah asid kang . HAHAHAHAHHA . al-maklumlah bdk baru belajar kan .okayy title nk mcm dlm pilemmm je kan , ignore it . LOL


Last week , aku , Naz, Ala , & Eien keluar lepak lepak makan semuaa . Act takdak benda sgt aku nk story kt sini sebb diorg dh story kt blog diorg pun -____- , so aku mcm ketandusan idea nk ckp ape . hahahaha . kesian korg yg membaca ni boring kan ? , lol . Well , aku just nak letak gamba kami berempat nehh yg sempat jgk snap time kt playground , okayy silaaa tgk muka muka minah rempit ini , bahhahaah xD






Ala , Mukaa kaki sakat , dia ni dr skola rendahh kerja nk nyakat aku je , ckp dgn dia xkn pernah menang okayy ? kau berani ? Try ah . haha .






yg belah kanan ni Naz, bahan sakatan KAMI BERDUA , hahaha :D okaayyy sgt coooooooooolllll yee bile kite ade mmber mcm ni , hahahah , * sorry naz :p






Eien , diee ni comell sgt , okaaay ade sbb aku ckp mcm ni , sbb tgk kaki dia tuh diri kt atas simen tuh konon nk kasik nmpk tinggi sikit , COMEL KANN ? hahaha , jk jk :P









tadaaaaaaaaaa :D happy family <3 BFF okaaayyy , mmuahh muuahh






okayyy smpai sini je , kbye :)



No comments:

Post a Comment