Humaira :)

Salam satu Malaysiaaa , hahahaktuih . okayyy . post aku kali ni pasal melepak lg . kali ni dengann Ala & Humaaaaairaaaaaa , :D






Ni haaa Puan Seri Humaira , classmate masa kitorg sekolah menengah duluuu xD , dh lama gilosss tak jumpa beliau , & serious shitt prangaii dia tak berubahh , kecoh n funny :D gilaaaa berborak mcm kitorg 3 org jeaa dlm kedai cake tuh dia punya suara , hahha xD  * I do miss her , alhamdulillah dpt jumpaaa td .


TAAAAAAAAAAAAAAPIIIIIIIIIIIIIIIIIII



Sebelum dapat jumpaa dia , bukan main laaamaaa ha dok tggu beliau nehh , sampai aku dgn Alaa kebuluran . janji pkul 10 . pkul 11 kot br dpt jumpaaaa . HAHA . comell gilaa dia sesaaaat :P time aku g amik diaa , mukaa dia dah tahan panas matahari lemah xbermaya jeee diri pulak depan farmasi . mmg btol2 nmpk mcm org sakit la , HAAHAHA xD



Takdee bendaa sgt , td pon kitorg makan makan , GOSSIP pasal hapeeee ni budak yg culture shock lahh , story pasal hp dia yg retak hapeee , sumpah klakaaaa gilaaaa & seriously kitorg mmg happy tadi :)



okayy smpai sini je story aku , sorry xdpt nk tnjuk gamba yg lain , idk why takboleh nk upload , sumpah tension gilaaaaaaaa :/ menyesal x bawak camera td T_____T , ni pon pakai phone jeaa .nasib baik gmba Puan Seri boleh upload , hahaha , okayy salam :D

4 comments:

  1. seriusssss ni Chaaa ? hihi . classmate i masa form 1 smpai 3 :D

    ReplyDelete
  2. okeyy memang best aku terus jadi PUAN SERI kannnnnnn ? hahaha :P

    ReplyDelete
  3. myra , kau x rasa bangga ke ? hahaha

    ReplyDelete