IMY , DG10

finally , smpai rumah jgk aku , betapa rinduunyeee aku kt fmly :) miss u mama papa && adik aku wiwin ;p LOL * sorry br nk update blog , padahal dh smggu dah aku balik .
rindu bau rumahhh , klw x kt dorm bau apa pon aku xfaham haha , haishh , kt rumah sejuuuuuuuukk je , klw kt dorm panas do .kejap kejap mandii . tp bnyak gilaa kenangan kt DG10. rinduuu kt budak dorm . SAYAAAAANGGG KORANGGGG SANGAT SANGATTT TAWWW :)


ni laahh ahli ahli DG10 . rinduuu korggggg ); 


harytu kitorg ade bt makan makan kt dataran nilai , makan DOMINO :) 
syiok sgt masee tuhh , lgpon dh habis exam plus ramai dh nk dkat balik . 




sedaaaaaaaaaaaapppp !



TAPI , ADA YG LAGI GILAAAAA, YG LAGII SPORTING, SOLE SOLE,ANOUNSEN,&&KUSYEN.HAHAHA,HISHH BAKO JEEEEEE,XPON TAMPO SMPAI LEBAMM.


MNTAK MAAP LE YEE, kalau xfaham ape yg aku ckp nehh ,AHAHHHAHAA

jeng jeng jeng

twink twink club !















ada soranggg trtggl , japp nih diaaaa .




yg pakai baju merah tuh, pikaaachuu nama diaaa, i mean PIKAAAA :P


rindu rindu pon nnt short sem kitorg 1 bilik lagy, yeayy , tapi ada dua orang budak ni, tanpa mereka aku siuman,tanpa mereka aku alim, tanpa mereka aku jadi pendiam xbole dah gelak mcm syaiton. korang korang amek laaaaaa SHORT SEMMMM !!




my baby , ejad <3




my sister , serra <3





nasib baik short sem ni anaknye si serra ni ade teman :) 
faghohhhhhhhhhh , aunt loves youuuu :P
act, nama dia FARAH, teman saje jee pggl gytu , skaty teman laaaa . tuh la pntgnye english educationnn. wakkaka.






cakkk ! comelnyeee :D



ade lg ? ADAAAAAAAA , neh haaa my pinguuuuuuuu <3 comelllll , diaaa nehh pendiam je mase kenal kenal dulu , tp skarang dah jadik mafia , yakuza && sewaktu dengannyaa. jeng jeng jengg






sukaaaa sangatt sakat diaaaaaaa :D love u ZATY a.k.a CUUUK, a.k.a MAK PINGUU YATT :P lol



ok sampai sini jelaaaa, teman nak p bako umah kak limah jap, sape setuju sila agkt tgn mcm sayeee, wakakaka, byee <3 





No comments:

Post a Comment