alkisah ustaz irk ,

harini masuk kelas irk , kelas pertama bg aku . tp bg rakan sekelas yg lain kelas kedua , kenapa ? sebb aku xmengahdirkan diri pd kelas yg pertama ? kenapa x hadir ? sebab aku syiok makan bakso ngn serra kt kedai makcik indon tuuuh , sedap aku cakap kauu , haha . takpe tak dtg , tak belajar pon lgpon tgh busy settlekan add drop session :P hihihi


masuk masuk je aku tgk makk aihhhh penuhh gilaa kelas , budak laki 2 org jea , takkesah la tuh kan , tp mmg full kelas tuh , hopefully pihak uia rearrange list so takde la penuh sgt kan , bole la yg lain tuh pindah kelas lain , hahah . neh nk story pasal ustaz neh , dah la comel , klako nak mati , rase nak bako jeee , hahahahahhahahahhah

ada ke dia kata Barack Obama tuh BERAK OBAMA , dah laaa aku ddk tempat depan sekali , mmg meletop aku nak gelak punya pasal kann ? klw orang nak tercirit pon boleh cirit habiss dahhhh, settle , haha
pastuh diaa tunjuk gaya tanah bergoncang lah bagai , memang aku tahann jeeeeee enn , sampai skunk igt muka dia mmg aku nk gelak habis , nasib baik short sem ngn dia , klw long sem tuh , hari hari aku cirit . hahaa.

mesti korg mcm ni kan ?

tertanya tanya mcm mana rupa ustaz tuuu , sumpaaah comel gilaaa hokaaayy xD



ok , smpai sini je malas lah nk story , byeeeee :)

No comments:

Post a Comment