earphone

mungkin korang xfaham ape yg aku nk story todayy sebab tittle aku tetibe je earphone , hahhaa, so sila baca smpai habis . pada pagi yg sabtu yg indah , *act taklah pagy sgt . aku  bgun pukul 11 lebih . erk >.<'
bangun bangun je aku tros carik ejad , dia tgh mandi . takpelah . aku pon dgn tak MANDI nye lgy . *sila highlight word MANDI je okayy . err , aku tros pakai jeans ngn baju lengan pnjang , siap siap pakai tudung , kumpul kumpul baju baju kotor kotor dan dan tros tros pergi pergi laundry . * maaf kata ganda yg agak over
dah habis basuh  baju je . aku pon klua dr laundry dan bertembung dgn ejad , dia pon nk basuh baju juga tp mesin semua full , takpelah pastuh kitorg makan jap .

habis makan , aku ambil baju aku , mesin masih full . Ejad pon balik semula ke dorm , habis aku sidai baju . ejad pergi semula ke laundry . after 5 mins , aku pergi jenguk ejad plk . Disini lah bermulanya cerita tersebut , ahhaaha , masuk je ruangan laundry , aku pggl ejad , " Ejad !, langsung dia x reply , EJADDD ! *pggil lg . time tuh hanya aku dan dia je dlm laundry tuh , siot lahh, dah la situ gelap en , lampu rosak . aku mula cuak , ejad ni orang ke "orang" . takpe aku tabahkan hati lg . panggil lg, kali ni kuat skit , EJADDD !! && dia pon mnoleh dgn trpinga pinga smbil jawab , " sorry lah akuu dngar lagu ni, knp ? "  Fine !! DIA PAKAI EARPHONE ! DAN AKU SGTLAHH X SANGKA SEBB PAKAI TDUNG KAN OF COURSE AKU XNMPK >.<' HAIH 

 

1 comment: