kelas pertama

TODAY , kelas pertama aku dengan group yang berbeza dari sem yang lepas , malas ah aku nak cakap , dah la group berbeza , kawan kawan aku semua kat group lain , TERBAIK AHHH ! AKU nehh bukan apa , aku nehh boleh la dikategorikan FRIENDLY jugak lahh kann , TAPI err perlu masa lahh kot . maybe diorang akan cakap :

* budak nehh SOMBONG .
*DIAM jee die . sampai ada budak tanya aku tadi . " awak memang diam macam neh ke ? " *gelak dlm hati jelahh aku =,=' no way ! aku bukan lahh pendiam


hmm , aku ajak Tiqa && Farah tuka group , but takde partner yg setuju nak tuka , DAMMMMMNNNNNN !


BIA LAHH , yang penting aku stdy . ya mesty dapatkan yanng terbaik . HUH ,
 dah dah ! nak tido . selamat petang ya , beta nak membuta wahahah .

No comments:

Post a Comment